Windows’tan Faks Gönderin

Windows’tan faks gönderin ve alın.
Windows 10, Windows 11 ve daha eski sürümlerle uyumlu faks yazılımı.

fax from windows

Daha uygun bir yaklaşıma geçin: Windows bilgisayarından dakikalar içinde faks gönderin!

reliable window fax app

Güvenilir Windows Faks Uygulaması

Faks makinesi satın alarak büyük miktarda para tasarrufu yapın ve her zaman Windows bilgisayarınızdan faks gönderme kolaylığının keyfini çıkarın. Çevrimiçi faks göndermenin ve almanın en kolay ve en hızlı yoludur.

send free fax from windows computer
Windows’tan Faks Gönderin

Windows PC’nizden uygun maliyetle faks gönderin. iFax Windows faks uygulamamız ile içerik dağıtımı ve iş iletişimi, birden fazla alıcıyla bile dakikalar içinde yapılabilir.

advanced fax encryption

Gelişmiş Şifreleme

Askeri düzeyde 256 bit şifrelememizle Windows’tan faks gönderin. iFax, özel bilgi koruması için GLBA düzenlemelerine ve HIPAA standartlarına uygundur – tüm bunlar pahalı bir donanım cihazına sahip olmadan alanınızı korur!

get fax notifications

Faks Uygulaması ile Bildirim Alın

Windows 10 faks yazılımımız, çevrimiçi olarak faks gönderdiğinizde ve aldığınızda bilgisayarınıza gerçek zamanlı bildirimler sağladığı için bir daha asla faksı kaçırmayın. Küresel müşterilerle dünyanın her yerinde işlemler yapın.

simple

Kullanışlı

Windows bilgisayarınızdan yazdırmadan faks gönderin.

secure-1

Güvenli

Güvenilir GLBA ve HIPAA uyumlu Windows faks yazılımı.

smart

Uygun Fiyatlı

Sayfa başına sadece 0,01 $'a dakikalar içinde faks gönderin.

support

7/24 Mevcut

7/24 yardıma ihtiyacınız olduğunda destek ekibimize ulaşın.

5_stars_service

Mükemmel

İş ihtiyaçlarınıza uygun hızlı faks hizmeti.

easy_transition

Hızlı Senkronizasyon

İnternet faksı, uyumlu herhangi bir cihazda kolay hale getirilmiştir.

paperless-1

Bulut Depolama

Faksları Windows PC veya çevrimiçi depolamada yönetin.

confidential

Güvenli

Fakslar, arşivler ve hesaplar üzerinde tam kontrol sahibi olun.

PC’den Faks Gönder

Windows 10 ve 11 için faks yazılımı

iFax, Windows (11, 10 ve daha eski sürümler) üzerinde çalışan bilgisayarlar için tam teşekküllü HIPAA uyumlu faks yazılımıdır. iFax, taranmış belgeleri ve dijital dosyaları imzalamanıza, göndermenize ve almanıza olanak tanır. Ayrıca faksları takip edebilir ve gelen ve giden fakslar için iletim makbuzları ile gerçek zamanlı bildirimler alabilirsiniz.

PDF, Word Belgesi, JPG, PNG formatında dosyalar ekleyin, beyaz arka planda okunabilir siyah metinler kullanın. Bu, profesyoneller, iş sahipleri ve işletmeler için nihai iletişim aracıdır.

Windows faks için geliştirilen en son iFax özelliklerine erişin

Mürekkep değişimleri ve bakım giderlerini azaltın. Windows için faks yayını ile tek bir belgeyi birden fazla alıcıya fakslamak mümkündür, bu da zaman ve emek tasarrufu sağlar.

Bir Windows tablet veya akıllı telefon kullanıyorsanız, e-postadan faks özelliğini kullanarak Outlook veya Gmail ile sorunsuz bir şekilde faks gönderebilirsiniz.

Windows için faks uygulamasını indirin: windows_link_icon

PC’den Faks Gönder

Windows bilgisayarından faks gönderin ve özel bir faks numarası alın

Özel faks numaranızı seçin ve yeni iş veya kişisel ihtiyaçlarınıza göre istediğiniz kadar faks gönderin. 5 milyondan fazla mutlu müşterinin neden iFax Windows faks yazılımına güvendiğini öğrenin. Kendiniz deneyin!

satisifed customers of ifax

5 Milyon Mutlu Kullanıcı

 

send online faxes fast
20 Milyon Gönderilen Faks

 

ifax rating

4.85 Ortalama Puan

 

Faks, belgeleri sadece birkaç dakika içinde iletmenin daha hızlı ve verimli bir yolunu sağladığı için 1980’lerde geniş çapta popüler hale geldi. Daha modern belge paylaşım çözümleri ve uygulamaları ortaya çıkmasına rağmen, birçok endüstri ve kuruluş hala diğer yöntemler yerine faksı tercih etmektedir. Günümüzde, faks hala güncelliğini yitirmemiştir.

Ancak, faks teknolojisi günümüzde çok farklı görünmektedir. Modern zamanlara ayak uydurmayı başarmış, yeni özellikler ekleyerek çözümü halka daha erişilebilir hale getirmiştir. Bugün belgeleri paylaşmak için bir faks makinesine ve özel bir telefon hattına ihtiyacınız yoktur. Basitçe bilgisayarlarınızdan ve hatta mobil cihazlarınızdan faks gönderebilirsiniz.

Windows 10 için faks yazılımımızı kullanarak faks göndermek oldukça kolaydır. Yapmanız gereken ilk şey bilgisayarınızı kurmaktır. Endişelenmeyin; bunu yapmak için geniş bir teknik bilgiye ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız olan üç gereksinim var: stabil bir internet bağlantısı, bilgisayar veya dizüstü bilgisayar ve güvenilir bir çevrimiçi faks çözümü.

iFax, günümüzde piyasadaki en yüksek puanlı çevrimiçi faks hizmeti sağlayıcılarından biridir. Belge paylaşım sürecinizi basitleştirmek için tasarlanmış, uygun maliyetli ve zengin özelliklere sahip hizmetler sunuyoruz. iFax ile Windows için faks yazılımını indirerek PC’den faks gönderebilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınıza herhangi bir şey yükleme derdi olmadan web tabanlı uygulamamızı da kullanabilirsiniz. iFax ile kaydolduğunuzda, kendi faks numaranızı alabilirsiniz veya zaten bir faks numaranız varsa mevcut numaranızı taşıyabilirsiniz.

iFax’i bilgisayarınıza kurmak sadece birkaç dakika sürer. Hesabınız hazır olduğunda, PC’den faks gönderebilirsiniz.

iFax ile PC’den PDF faks gönderebilirsiniz. Aslında, Word belgesi, JPG ve PNG gibi birden fazla formatta belge fakslayabilirsiniz. Ayrıca, iFax’i herhangi bir Microsoft uygulamasına entegre edebilir, böylece Excel ve Powerpoint belgelerini doğrudan fakslayabilirsiniz.

Yerleşik belge tarayıcımızı kullanarak fiziksel belgeleri de taramak mümkündür. Belge okunabilir olduğu sürece, istediğiniz formatta fakslayabilirsiniz. Ayrıca, hareket halindeyken belgeleri imzalamanız için elektronik imza entegrasyonumuzdan yararlanabilirsiniz. Tüm bu özellikler ve daha fazlası, iFax’i nihai iş ve verimlilik aracı yapar.

Belgeleri paylaşmak için çevrimiçi faks kullanmanın güzelliği, kullanımı nispeten kolay olması ve hantal donanım veya ekipman gerektirmemesidir. Geleneksel yöntem yerine PC’den faks gönderirseniz daha verimli bir belge paylaşım sürecini benimseyebilirsiniz. PC faks yazılımı ile özel bir telefon hattına ve faks sunucusuna sahip olmanız gerekmez. Çevrimiçi bir faks çözümünü kurmak, bir faks makinesi kurmaktan on kat daha kolaydır ve geniş bir teknik bilgi gerektirmez. Çevrimiçi faks çözümünüzü kurmak on dakikadan az sürebilir ve hemen PC’den faks göndermeye başlayabilirsiniz.

Dahası, bilgisayarınızdan veya mobil cihazlarınızdan faks göndermek maliyetlerinizi azaltmanıza veya düşürmenize yardımcı olur. Çevrimiçi faks, kağıtsız bir çözümdür, bu da kağıt, toner ve mürekkep kartuşları gibi sarf malzemeleri satın almanız gerekmediği anlamına gelir. Ayrıca makine bakımı ve onarımlarına para ayırmanıza gerek yoktur.

Bilgisayarınız Windows işletim sisteminde çalışıyorsa, Windows Fax ve Scan kullanarak PC’den faks gönderebilirsiniz. Ayrıca faks alabilir ve faksları e-posta eki olarak gönderebilirsiniz. İlk olarak Windows Vista’da tanıtıldı ve hala Windows 7, Windows 8, Windows 10 ve Windows 11 gibi birçok Windows sürümünde mevcuttur.

iFax for Windows, Windows Fax ve Scan’dan nasıl farklıdır? Windows Fax ve Scan uygulaması pratik olmasına rağmen, uygulamanın çalışması için bir faks modemi veya faks sunucusuna bağlanmanız gerekir. Bu, özellikle henüz bunlardan herhangi birine sahip değilseniz, biraz zahmetli olabilir. Ayrıca, bir faks modemi veya sunucusu alırsanız, bu ek bir masraf olacaktır. Öte yandan, iFax herhangi bir başka ekipman veya donanım gerektirmez. Bilgisayarınızdan faks göndermeye başlamak için iFax’in Windows masaüstü uygulamasını indirmeniz yeterlidir.

Windows için faks yazılımımızın kurulumu on dakikadan az sürer. Ayrıca, kullanımı ve gezinmesi kolay şık ve modern bir kontrol paneli arayüzüne sahibiz. Öte yandan, Windows Fax ve Scan uygulaması biraz eski görünüyor.

WFS ayrıca iFax’in sunduğu bazı özelliklere sahip değildir. Örneğin, iFax HIPAA ve GLBA uyumlu bir faks çözümü sunar. Ayrıca, verilerinizin güvenliğini ve korunmasını sağlamak için askeri düzeyde şifreleme kullanıyoruz. Bu nedenle, iFax, özellikle yasal belgeler ve sağlık kayıtları gibi son derece hassas ve gizli bilgiler içeren belgeleri fakslıyorsanız daha uygun bir faks çözümüdür.

Kendi reklamımızı yapmak gibi olmasın ama iFax, bugün bulabileceğiniz en iyi Windows faks yazılımlarından biridir. En düşük maliyetli faks hizmetini vaat ediyoruz. Aylık sadece 8,33 $’dan başlayan fiyatlarla en yüksek puanlı çevrimiçi faks özelliklerimizin birçoğunun keyfini çıkarabilirsiniz.

iFax, Windows 10 bilgisayarlarınızdan dakikalar içinde faks göndermenizi sağlar! Karmaşık kurulum ve montaj gerektiren büyük bir faks makinesine yatırım yapmanıza gerek yok. Windows 10 faks yazılımımızı indirerek hemen faks göndermeye ve almaya başlayabilirsiniz.

iFax ile önemli bir faks iletimini asla kaçırmazsınız. Güncel kalabilmeniz için bilgisayarınızda gerçek zamanlı bildirimler alabilirsiniz. iFax ayrıca, ihlaller ve veri hırsızlığı risklerini önemli ölçüde azaltmak için askeri düzeyde 256 bit uçtan uca şifreleme kullanır. Dosyalarınız ve verileriniz bizimle güvendedir. Ayrıca HIPAA ve GLBA uyumluyuz.

iFax ayrıca belge yönetimini kolaylaştırır. Faksları Windows PC’nizde veya çevrimiçi bulut depolamada yönetebilir, böylece daha kolay ve daha güvenli bir erişim sağlayabilirsiniz. Dosyalarınızı diğer cihazlarla senkronize edebilirsiniz.

Ayrıca, tamamen programlanabilir bir faks API’si, PC’den birden fazla alıcıya faks göndermenizi sağlayan yayın faksı, e-postadan faks özelliği, OCR işlevleri, elektronik imza entegrasyonu ve çok daha fazlasını içeren diğer özellikler sunmaktan gurur duyuyoruz.

iFax, on yılı aşkın süredir mükemmel müşteri hizmeti sunmakta ve dünya çapında 20 milyondan fazla faks göndermektedir. Beş milyondan fazla memnun kullanıcı tarafından güvenilmektedir ve bu sayı sürekli artmaktadır. Çeşitli platformlarda tutarlı bir şekilde 4,85 yıldız derecesi ile sıralanmaktayız.

Arrow-up